συντελεστές

Κώστας Αρβανίτης
γράφει για πράγματα που βρίσκει ενδιαφέροντα στο Luben.tv και όπου βρει

Δήμητρα Ειρήνη Αθανασοπούλου
γεννήθηκε την άνοιξη του ’90. Μεγάλωσε αλλά δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Ζει συντροφιά με την μουσική. Φωτογραφίζει για να καλύψει το κενό του παιχνιδιού: διέγερση, έκφραση, αλληλεπίδραση με τον κόσμο και τον κόσμο της.

Άφρο
Μία ατέρμονη κίνηση γεμάτη ανησυχία. Με βάση την Αθήνα και στόχο τ’ αστέρια, κυνηγώντας την ελευθερία. Το άτομο που θα φέρει την διαλεκτική στο τραπέζι. Boomer. Until all are free.

Κατερίνα Βούλγαρη
Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική, θα τη βρείτε εδώ κι εκεί αλλά και στο instagram.com/kathleen.arch

Γιάννης Γαλιάτσος
γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου ζει, εργάζεται, γράφει και παίζει μουσική. Το τρίτο πρόσωπο είναι το χειρότερό του.

Μυρτώ Γρηγορίου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον θεσσαλικό κάμπο. Τελευταία υπάρχει και φωτογραφίζει στην Αθήνα. Ενίοτε, ζει κιόλας.

Αλίκη Θεοδοσίου
γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με τη λογοτεχνία και το φύλο – κυρίως με το φύλο.

Lena Kamperi
ζει με τις γάτες της στα Εξάρχεια, απ’ όπου παρατηρεί την κίνηση των νεφών γύρω από το όρος Fuji.

Κέη.ελ.
Ζει στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 12 χρόνια. Όταν καταφέρνει να απεξαρτάται από το κινητό, της αρέσει να διαβάζει και καμιά φορά να γράφει. Είναι το alter ego μιας παλιάς περσόνας. Για διάφορους λόγους είναι σημαντικό να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Ζωή Κόκκα
Marie Kouli με τ’ όνομα. Κάτι ανάμεσα σε ρόζα λούξενμπουργκ και ελένη φουρέιρα.

Lilith aka @danaecharphotography
Είμαι η Δανάη και ζω στο κέντρο της Αθήνας . Φωτογραφίζω σε μια προσπάθεια να κάνω ορατό το βίωμα με το σώμα και τις υφές του όπως είναι. Αγαπώ τις γάτες, τα φυτά και τα σωστά τακτοποιημένα ράφια
Βρίσκω περίεργους τους ανθρώπους που δεν αγχώνονται και γοητεύομαι από τα σοκαρισμένα πρόσωπα.

Katsarida Press
Η Κατσαρίδα είναι μια διαθεματική, διακομβική φεμινίστρια. Ένα έντομο της τάξης των βλαττοειδών που εισβάλλει στην εκδοτική σκηνή μέσω σιφονιών και θέλει να καθαρίσει τα σκατά της σοβαροφανούς εκδοτικής δραστηριότητας με εργαλεία την πειραματική γραφή, την ποίηση και το χιούμορ. Το Katsarida Press εδρεύει κάπου στην Αθήνα και σωματοποιείται μέσω των Miho Sarouko, Ορίσια Τερεβίνθους και Κατσαρίδας Υπονόμου. Μπορείτε να τις βρείτε στο @katsarida.press στο ίνστα, ως Κατσαρίδα Πρες στο fb και στο katsaridapress@gmail.com.

bruce_leessaw
Φοράει το ίδιο δαχτυλίδι εδώ και δέκα χρόνια, θέλει να επιστρέψει από καυτά κλίματα

Richard Lindner
Ζει Αθήνα, δουλεύει και ασχολείται με τα μπαρ, την μουσική, τα φεστιβάλ και γενικά με τα
πράγματα που απασχολούν τους ανθρώπους πριν κοιμηθούν. Κάπου εκεί ενδιάμεσα
προσπαθεί να τελειώσει με το Φυσικό.

Μάκης Μαραγκουδάκης

Full-time προλετάριος, part-time space enthusiast. Στον ελεύθερό του χρόνο, όταν δεν προσπαθεί να κατανοήσει τους νόμους της κβαντικής φυσικής, προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του και -τους άλλους.

Zirlar Mord Ω’
(ο-η-το)
δεν είναι faux, σατουρνάλιο ον, (εξ)ερευνητής, κάρεντλη στη γη μέσω μιας ανθρώπινης ταυτότητας ¨fotis¨, πνιγμένης σε id overflow. Πράττει εικόνες, ήχους και στιγμές, παρατηρώντας τα ανθρώπινα περφόρμανσηζ με γκλίτερ, φαντασιακές πορνό-ουτοπίες, θορύβους και ινσταστόρηζ [Instagram/thisisnotfaux]

iportasu
Βασανισμένη καθηγήτρια Αγγλικών επί 11 συναπτά έτη. Makeup lover απ’ όταν γεννήθηκα. Make up artist in the making. Πόρτα και μαντρόσκυλο της κόλασης στο lgbtqi+ club Bequeer. Αδερφομάνα και αναρχοφεμινίστρια.

Kanellos COB
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και έχει κάνει εικονογραφήσεις και κόμικς για Ελλάδα, Γαλλία και Καναδά. Στόχος του είναι να πεθάνει στον ύπνο του, πριν γεράσει.

Ελένη Κατωπόδη
αγαπά το ποδήλατο, τη βρώμη και τα φιλενάδια του σχεδόν με το ίδιο πάθος βρίσκει τα πάντα ενδιαφέροντα, εκτός απ’ το σιδέρωμα
προσπαθεί να μην μιλά με απολυτότητα για τίποτα, αλλά είναι Δίδυμος
κάποτε το ερωτεύτηκε μια βίδρα

Βασιλική Λαζαρίδου
γεννήθηκε και μεγάλωσε στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Έχει μεταπτυχιακό στη Ρητορική των Μέσων, γράφει σενάρια, κάνει λίστες και προσπαθεί να γυρίσει τουλάχιστον τρεις ταινίες ταυτόχρονα.

Σούλα Μαρινούδη
σπούδασε φιλολογία και κοινωνική ανθρωπολογία. Έχει δημοσιεύσει τα βιβλία Η ζωή χωρίς εμένα: Έμφυλα υποκείμενα εντός κι εκτός των κινηματικών χώρων (Αθήνα: futura, 2017) και Τα καρφιά από μέσα: Ποιήματα (Θεσσαλονίκη: ένεκεν, 2015).

Μαρλένο
Ζει στην Αθήνα, του αρέσει να γράφει ιστορίες και ποιήματα για έντομα, για φαγητά και για μικρές δυστοπίες.

Marcella Ant
γεννήθηκε κάπου στα προάστια της Αθήνας το 1994. Γράφει, ζωγραφίζει, παίζει μουσική, διδάσκει δω και κει και γενικώς προσπαθεί να προλάβει λεωφορεία.

Ελένη Μαρούγκα
Δίδυμος με άγχος αυτοπαρουσίασης. Μένει Αθήνα.

Mon
Αυτοεξόριστη των Αθηνών, υιοθετημένο παιδί της Σαλονίκης. Γράφει λογάκια για το Τετρόμινο και αλλού. Προτιμάει τις ασόβαρες απαντήσεις στα σοβαρά ερωτήματα του διδακτορικού και της ζωής της.

Mochi
performance artist. Με μέσα όπως body art μεθοδολογίες, αφηρημένη κινησιολογία, ιδιοσυγκρασιακά ποιητικά κείμενα, collage και ποπ/trash/ίντερνετ αναφορές εξερευνεί έμφυλα και ταξικά ζητήματα αλλά και θεματικές του τραύματος της ελληνικότητας για τις ποστ-μιλλέννιαλ γενιές.

Γιάννης Μόσχος
ξεκίνησε γράφοντας για σινεμά αλλά βρέθηκε στη διαφήμιση, όπου ελπίζει να μη γίνει ποτέ το κοινό όσων γράφει. Ζει μέσω (ή μέσα;) του ασιατικού σινεμά των 90s. Γυρνά και στο @moby_octopad

Δημήτρης Μ. Μόσχος
γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και σπούδασε ιστορία και πολιτικές επιστήμες στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Κείμενα και μεταφράσεις του έχουν δημοσιευτεί σε συλλογές, περιοδικά και βιβλία.

Yoma Mot
εικαστικός. Σχολιάζει πως η σύγχρονη τέχνη είναι διαλεκτική μέσω του βιομηχανικού σχεδιασμού προϊόντων. Το κείμενο είναι ένα ακόμα μέσο που χρησιμοποιεί. Ζει, κινείται και δραστηριοποιείται στην Αθήνα αλλά και όχι μόνο.

Μαρινίκη Μπακάλη / Nephew design studio
οπτικοποιεί αυτό που κρατάς στα χέρια σου. Πριν γίνει graphic designer ήταν δικηγόρος. Έφεση στα slice backhands. Κομιξ και σκιτσα ως alitiko_paidi. Πλεον τη βρίσκετε και στο instagram.com/nephewdesignstudio

Αγγελική Μπούμπουκα
είναι δημοσιογράφος, αν και δεν γράφει πια πολύ, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Το yusra είναι μία από τις εξαιρέσεις σε αυτό.

Ελένη Μπούρου.
Ίσως διάβασες ή θα διαβάσεις κάτι που έχει μεταφράσει ή επιμεληθεί. Δεν θα σου πει περισσότερα εδώ· κέρνα την ένα φαΐ, ένα κάτι, ένα ποτό.

Μαρινίκη Μπακάλη
οπτικοποιεί αυτό που κρα­τάς στα χέρια σου. Πριν γίνει graphic designer ήταν δικηγόρος. Έφεση στα slice backhands. Κομιξ και σκιτσα ως alitiko_paidi. Τη βρίσκε­τε και στο instagram.com/marinikibakali.

Κατερίνα Μυριζάκη
Αρχιτεκτονική, φωτογραφία, αναρρίχηση

Ντέμη
έχει σπουδάσει ζωγραφική, χαρακτική και comic art, στην εξωτική Νορβηγία όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία είκοσι χρόνια. Αγαπάει τις ηλιόλουστες μέρες και τα ζουμερά παντζάρια.

Onesecafterthelaughhter
το onesecafterthelaughter (πφφφ, Βασίλης Γαλανός) ασχολείται με την κοινωνιολογία της τεχνολογίας, κάνει κάτι σαν ραπ και παίζει άρπες στόματος, σκιτσάρει, μαζεύει δίσκους, βιβλία, καπάκια μπύρας και κόμικς. Δεν τρώει κρέας.

Βαγγέλης Πούλιος
γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων ιδιοτήτων, ασκεί κι εκείνη του μεταφραστή. Αυτά τα λίγα μπορούμε να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο.

Spyros Rennt
είναι φωτογράφος από την Αθήνα με έδρα το Βερολίνο. Η δουλειά του εστιάζει στην καταγραφή της ζωής του καθώς και των μελών των queer κοινοτήτων που τον περιβάλλουν.

Γιάννης Νικολόπουλος
visual storyteller. Δημιουργεί ντοκιμαντέρ, βίντεο κλιπ και ταινίες μικρού μήκους. Φωτογραφίζει και σκιτσάρει για το περιοδικό. Τον βρίσκετε στο johnnikolopoulos.com

Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μένει στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται αρθρογραφώντας για μουσική και, κυρίως, για κινηματογράφο.

Σπύρος Παπαδόπουλος (το βυτίο)
σπούδασε (λίγη) νομική στην Κομοτηνή και (ακόμη πιο λίγη) δημοσιογραφία. Συμμετείχε στο radiobubble, το μπαχάρ*, το thecricket.gr. Κυρίως διατηρούσε το blog tovytio.wordpress.com.

Νίκος Πολύζος
Co-founder (μαζί με το alter-ego του) της φεϊσμπουκικής σελίδας «Υπόγειο». Μέτριος μάγειρας. Άριστος στη ρομαντικοποίηση της μετριότητας μέσω της γραφής.

Ανθή Ροζή
(Αθήνα, 1992) Αρχιτεκτόνισσα που σχεδιάζει και γράφει για συναισθηματικούς χώρους και νοητικά τοπία. Μπορεί να συζητά για πάντα το πώς η ποπ κουλτούρα υποδουλώνει, καυλώνει και απελευθερώνει.

Σαμ
το παίζει λίγο Έλιοτ από Στάρντιου Βάλεϊ, λίγο Ζον Προυβέρ απ’ τους Άθλιους, λίγο τζεντερφλουιντ Τονκς και Λούπιν ταυτόχρονα, και άλλα τέτοια χαριτωμένα εσκέιπιστ εσθέτικ για να επιβιώσει σε καιρούς ΝΔ. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει βοσκοπούλα, πριγκήπισσα και πιτογραφος (σαν το Γουτεμβέργιο αλλά με πίτες (νόμιζε ότι σημαίνει συγγραφέας (αχ καημένε κι εσύ)))

Άννη Σιμάτη
γεννήθηκε στην Κέρκυρα και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία και Κοινωνική Ανθρωπολογία. Ασχολείται με διάφορα κειμενικά είδη προσπαθώντας να προσεγγίσει με φροντίδα την επιθυμία, την απόλαυση, την απώλεια, το σώμα, τα θραύσματα, τα τραύματα και τις τάσεις φυγής.

Αγγελίνα Σταβέλα
Γραφίστρια με αγαπημένη ενασχόληση την οργάνωση μπερδεμένων πληροφοριών.

Χρήστος Σύλλας
all around worker με έφεση στη σύλληψη ιδεών. Παλαιοδημοσιογράφος με φρέσκια ματιά για το μέλλον και προσφάτως ντράμερ με ηλεκτρισμένα όνειρα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βύρωνα.

Rafaelle syk
Escapist σε άρνηση. Προσπαθεί να φτιάχνει ποίηση, καταφέρνει να φτιάχνει λίγη ποίηση και πολλά μιμς.

Μαρία Σωτηροπούλου
ζωγραφίζει, σχεδιάζει, διαβάζει και ακούει ιστορίες βρίσκοντας συνδέσεις μεταξύ τους. Ερευνά την ανάδειξη των τεχνών ως βασικό εργαλείο εκπαίδευσης.

Kalan Sherrard
Γεννήθηκε το 1987 στο Σιάτλ. Ζει στη Νέα Υόρκη όπου κάνει περφόρμανς στον δρόμο και πολλά άλλα. Λέξεις κλειδιά του έργου και της δράσης του: αναρχισμός, μηδενισμός, μετα-ανθρωπισμός.

Γιώτα Τεμπρίδου
Ζει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θέλει να ζήσει στην Αθήνα. Γράφει κυρίως μικρο-διηγήματα. Κυκλοφορούν οι συλλογές: Η ωδή που δεν έγραψα και άλλες ιστορίες (Ένεκεν 2017), Διαδοχικές ασυνέχειες (Ακυβέρνητες Πολιτείες 2018), τα ιογενή (Ακυβέρνητες Πολιτείες 2020).

Ναταλί Φύτρου
γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά. Από μικρή της άρεσε να ακούει και να διηγείται ιστορίες. To 2016 μετέφρασε ένα διήγημα του Ρομπέρτο Μπολάνιο και το έστειλε στον καθηγητή Ισπανικών της. Διατηρεί το μπλογκ universo2666.blogspot.com

Jackie Wang.
Ποιήτρια, βιβλιοφάγος, τέρας τραύματος, αρπίστρια, βοηθός καθηγήτρια Αμερικανικών Σπουδών και Εθνότητας στο University of Southern California. Έχει γράψει το βιβλίο Carceral Capitalism (2018, MIT Press) καιτην ποιητική συλλογή The Sunflower Cast a Spell to Save Us from the Void (Nightboat, 2021). Όταν δεν γράφει ποίηση ερευνά τη φυλή, τις τεχνολογίες παρακολούθησης και την πολιτική οικονομία των φυλακών και της αστυνομίας.

Miss Soul Groove
ζει και αναπνέει με μουσική για να βρίσκει το ρυθμό σε άρρυθμες καταστάσεις. πιστεύει ότι «το προσωπικό είναι πολιτικό» ξεκίνησε από τις γάτες και χόμπι της είναι να ενώνει τις τελείες.

Σοφία Τάμπλερ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Διαβάζει τα νέα γιατί της αρέσει να ξέρει τι γίνεται στον κόζμο. Ασχολείται με τα ρούχα (σχέδιο-κοπή-ραφή-φόρεμα) και την απασχολεί η μόδα ως έννοια. Πιο πολύ απ΄ όλα όμως την νοιάζει που θα πάει καλοκαιρινές διακοπές

Bruce lee cheri
Φοράει το ίδιο δαχτυλίδι εδώ και δέκα χρόνια, θέλει να επιστρέψει από καυτά κλίματα

Theo Louk (insta @teo.anomal)
Theo Louk aka. @teo.anomal is an illustrator, invested in morbid imaginary, gentle depictions of the relationships between body & emotion, mind & experience and is a mutant local in Athens.

Ελίνα Τσούτσια
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Πειραματίζεται με ποικίλες τέχνες και τεχνικές. Κυρίως, όμως, αποτυπώνει στιγμές σε φιλμ 35mm.

Khalida
Ζει και μαθαίνει στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά κι ωστόσο πιστεύει ακόμα στον άνθρωπο. Αγαπά τους ξένους και όσους δυσκολεύονται να ανήκουν. Και τα ταξίδια. Και τις γάτες.

Vishal To Melan Ati
μεγάλωσε Αθήνα, έζησε Θεσσαλονίκη, μένει ελβετία. Practicioner θεραπευτικού μασάζ, φίλος των ταξιδιών και των σπορ, των γραμμάτων, των τεχνών, του Παναθηναϊκού και του κρόσντρέσσινγκ (σ)τα ΤέΚνο πάρτυ.

Clo
Γεννήθηκε στην Αθήνα, προσπαθεί να εξελιχτεί από Pikachu σε γραφίστρια και παίζει μπάσο στην καλύτερη μπάντα του κόσμου.

Γιάννης Καλογερόπουλος (No14me)
Γυρεύει αφορμές για να γράφει, νιώθοντας οικεία στο μεταίχμιο δημιουργίας και θέασης. Τα βράδια τρέχει σε σκοτεινά πάρκα.

Ντανιέλα Κατραμάδα
Ασχολείται με τη φωτογραφία και της αρέσει να αποτυπώνει στιγμές σε ασπρόμαυρο φιλμ. Θα τη βρειτε να περπατάει αμέριμνη ακούγοντας μουσική, με μια κάμερα στο χέρι. Γεννημένη Θεσσαλονίκη αλλά ζει στο Λονδίνο. [instagram/dkkphotography]

Χριστίνα Λαζαρίδου
Φώναξέ τηνα και Κρίστα, και Bonslie και ό,τι θες, έντομα έχει για φίλους και χιλιάδες ζωγραφιές. Της αρέσει να χτυπάει τατουάζ classic κοπής, κάπου μέσα της φωλιάζει λογοπλέκτης ποιητής.

ΜιςΜανιπέννυ
Πού πια καιρός για bio;

Ειρήνη Μαργαρίτη
σπούδασε θέατρο κι εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές: Φλαμίνγκο, (Εκδόσεις Μελάνι, 2014, βραβείο «Γιάννης Βαρβέρης» της Εταιρείας Συγγραφέων) και, φλου, (εκδόσεις Σαιξπηρικόν 2019) καθώς επίσης και τη συλλογή διηγημάτων Επιλεγμένα είδη (εκδόσεις Μελάνι, Αθήνα, 2017).

Mochi
performance artist. Με μέσα όπως body art μεθοδολογίες, αφηρημένη κινησιολογία, ιδιοσυγκρασιακά ποιητικά κείμενα, collage και ποπ/trash/ίντερνετ αναφορές εξερευνεί έμφυλα και ταξικά ζητήματα αλλά και θεματικές του τραύματος της ελληνικότητας για τις ποστ-μιλλέννιαλ γενιές.

μκχ
μεγάλωσε στις Κυκλάδες, σήμερα εργάζεται στην Αθήνα

πρόκνη
νοικοκυρά on steroids. Για να μιλήσει χρησιμοποιεί οικιακά σκεύη αντί για λόγια μεγάλων αντρών. Κρατάει μέριτο αντί για περίστροφο και γενικότερα έχει προβλήματα. Κυκλοφορεί on video, on stage και από τις εκδόσεις Queer Ink στο Ίδιο Ποίημα.

Θάνος Π.
ξεχνάει συνεχώς τον αριθμό PIN της κάρτας SIM του. Του απόμενουν δύο προσπάθειες.

partofthemachinery
Μεγαλοκοπέλα, αρνητρια του σιδερωματος, με μεταπτυ­χιακό το οποιο της χρησιμευσε μόνο στο να το αναφέρει εδώ. Instagram @partofthemachinery

Σελέστ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Της αρέσει να γράφει κείμενα, να παίζει μουσική και να φτιάχνει αναλογικά κολάζ. Προσπαθεί να φοράει ρούχα που να ταιριάζουν με τα τατουάζ της.

Τίλα Καρέολα
απεχθάνεται τα ημίμετρα και την πατριαρχία. Επάγγελμα: Γυναίκα. Founding mother του House of Kareola.

A’bleiz Meursault
προφέρει το όνομα της Αμπλέιζ Μερσώ. Τα τελευταία 11 χρόνια επιλέγει μουσική σε διάφορα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και από το 2015 επιμελείται το Filament, μία προσπάθεια καταγραφής της σύγχρονης εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτή, μέσω ενός ερωτηματολογίου.

Ζαΐρα Κωνσταντοπούλου
είναι ανθρωπολόγος, θα ήθελε να εργάζεται ως εθνογράφος και να παρατηρεί, συμμετέχοντας μακρινούς πολιτισμούς. Για την ώρα, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Κάποια στιγμή θα ήθελε να γράψει ένα σενάριο μεγάλου μήκους.

Δημήτρης Λάμπρης
αυτοδίδακτος φωτογράφος που ζει στην Αθήνα. Η φωτογραφία είναι ο τρόπος του να αποδρά από την αλλοτρίωση της εργασίας – η ανάγκη να επικοινωνήσει τα συναισθήματά του δημιουργώντας, αποτυπώνοντας ένα κομμάτι του ψυχισμού του στο καρέ. Η επικοινωνία είναι έκφραση, η έκφραση είναι τέχνη.

Ισμήνη – Νικολέτα Μαθιουδάκη
καλλιτέχνιδα φωτογράφος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Universite Paris 8, του Παρισίου στο τμήμα πλαστικών τεχνών με κατεύθυνση στην φωτογραφία. Έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκθέσεις στην Ελλάδα, τα φωτογραφικά της έργα αφορούν την αναπαραστατικότητα και τη σχέση θεατή και φωτογραφικού αντικειμένου, ενώ εξερευνά το μέσο της φωτογραφίας σε όλες του τις εκδοχές.

Rongorongo
σύστημα αλφαβήτου από το απόμακρο νησί του Πάσχα (Rapa Nui) που ποτέ κανείς δεν έχει καταφέρει να το αποκρυπτογραφήσει. Έτσι λοιπόν πήρε το ψευδώνυμο της η Μάριον Μανίκα ,που έχει μεγάλη λατρεία για το μέρος, τα αγάλματα και τους φοίνικες.

Μαρία Λουκία Μητράκου (mulumu)
illustrator – visual artist. Από μικρή ηλικία τη γοήτευε η δύναμη της οπτικής αφήγησης. Σπουδές στην Μυτιλήνη. στην ΑΣΚΤ, σε συνδυασμό με μια κρυμμένη παιδικότητα τη βοήθησαν να έρθει πιο κοντά στο όνειρό της δηλαδή να μπορεί και να δημιουργεί τις δικές της ιστορίες.

Μάριος-Κυπαρίσσης Μώρος
Υπ Δρ Νεοελληνικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει εκδώσει το βιβλίο: Πέρα από τις ισχνές αγελάδες. Μελετήματα για την ποίηση του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Nefalia
video-artist/videographer. Χρησιμοποιεί το βίντεο και την σύνθεση εικόνων ως μέσο για να αιχμαλωτίσει και να εκφράσει τα ενστικτώδη ανθρώπινα-ζωώδη συναισθήματα.

Νίκος Νικήτογλου
Διεθνολόγος με ένα διδακτορικό σε μηχανική υποστήριξη. Έχοντας κάνει το αγροτικό του σε μπλογκ, σάιτ, εφημερίδες και ψεκασμένα έντυπα, κατέληξε να σερβίρει τζιν εν τόνικ την καλλιτεχνική Αθήνα

Χαράλαμπος Οταμπάσης
απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Παράλληλα συνεχίζει τις διδακτορικές του σπουδές στο ίδιο τμήμα ως υπότροφος του ΕΛ.Ι.Δ.Ε.Κ. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στις σπουδές φύλου, στον έμφυλο ποιητικό λόγο και στην σύνδεση της queer θεωρίας με τις λογοτεχνικές σπουδές.

Ελίζα Παναγιωτάτου
γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Έχει εκδώσει τα εξής βιβλία: Αυτά έγιναν νωρίς (ποίηση, εκδ. Κουκούτσι 2015), (δε) μιλάς (μαρτυρία, μαζί με την Λίντα Ακέντε, εκδ. Ουαπίτι 2016), Τεχνικές κολύμβησης (μυθιστόρημα, εκδ. Αντίποδες 2017), Πρίνσες (νουβέλα, εκδ. Ουαπίτι 2019). Αυτή τη στιγμή ζει στο Βερολίνο.

Άλκηστις-Λάρα Παπαδάκη
ασχολείται με την καλλιτεχνική και θεωρητική έρευνα και ενδιαφέρεται για κολλάζ, εγκαταστάσεις, ζελεδάκια και χαλασμένα φαγητά. Ζεί και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα.

Αναστασία Γεωργαντζοπούλου
γεννήθηκε το 1997 και μεγάλωσε στον Αλμυρό Μαγνησίας. Ζει στην Αθήνα, όπου σπουδάζει γλωσσολογία.

Γωγώ Πονηράκου
εικαστική φωτογράφος. Το έργο της «Μακρόνησος» παρουσιάστηκε στο Aph2019 στην TAF και στην κεντρική έκθεση του Medphoto Festival 2019 στο Ρέθυμνο. Έχει τυπώσει δύο φωτογραφικά zines. Γράφει ποίηση και θα βάλει τα γραπτά της σύντομα σε ένα βιβλίο.

Studded Betrayal
Αθηναία εικονογράφος και γραφίστρια, κόβει, ράβει και δημιουργεί εικόνες, μερικές φορές δυστοπικές, άλλοτε χιουμοριστικές, με σκοπό να προκαλέσει πολλά γέλια ή δάκρυα. Ασχολείται με τα φανζίν, τα κολάζ, τις εικονογραφήσεις και τα κόμικς.

Ίρις Δεπάστα
Γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα όπου ζει, σπουδάζει ψυχολογία και πειραματίζεται με τη σχέση της εικόνας και του λόγου. Έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκθέσεις και έχει συνεργαστεί με συγγραφείς, ποιήτ(ρι)ες, περιοδικά κι εκδοτικού οίκους. Μπορείτε να δείτε δουλειά της στο facebook.com/IrisDepasta και στο instagram.com/iris_depasta

Αλεξάνδρα Επίθετη
θα ήθελε να είναι κάτι αλλά δεν είναι. Ποιήματα της υπάρχουν σε κρυπτογραφημένα sms, παλιές αποδείξεις και στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα της Αθήνας.

Meta Capsule
είναι δημοσιογράφος με ειδίκευση στη σύγχρονη τρας κουλτούρα. Τη βρίσκετε σε φούρνους και στο Instagram @metacapsule

Μαριάννα Ρουμελιώτη
εκπαιδεύεται ως συνθετική ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε new media, της αρέσει να γράφει και να παίρνει συνεντεύξεις και έχει μεταφράσει το βιβλίο, Το πρωί που ήρθαν να μας πάρουν, που κυκλοφορεί απ’ τις εκδόσεις Δώμα. Βογκλόβερ.

Μυρτώ Αρετάκη
Σπούδασα μμε και ευρωπαϊκή πολιτική. Μου αρέσει να γράφω και να φωτογραφίζω. Που και που τα καταφέρνω. Το τελευταίο καιρό παίζω στο blog μου Neznanje Αthens

Νίκος Δασκαλόπουλος
(Αθήνα, 1988) σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ και τελείωσε το πρόγραμμα Cultural Studies του Queen Margaret University. Εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ανδρέας Ζαβιτσάνος
γεννήθηκε στην Αθήνα 120 ημέρες πριν την Ημέρα της Αλλαγής. Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια στον χρόνο, όμως έχει σοβαρά προβλήματα με τον χώρο. Ακόμα προσπαθεί να βρει πώς λύνεται η αντίφαση μορφής-περιεχομένου.

Καγκελάρης Κώστας
ζει στην Αθηνα και εργαζεται στο Εθνικό Ωδειο ως καθηγητης κιθαρας και θεωρητικων. Τον υπολοιπο χρόνο παιζει στους Rita Mosss και στους Krause

Χρυσόστομος Πρετεντέρης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αγαπώ τις φωτογραφικές μηχανές, τις κιθάρες, τα ποδήλατα και τις βόλτες στην πόλη. Δεν αντέχω παραπάνω από μισή κουταλιά καπιταλισμό στον καφέ μου.

Μιχάλης Καλλιγέρης
είναι ένας άνθρωπος. Κάποιες φορές είναι καλός και κάποιες άλλες όχι τόσο. Γράφει μουσική και στοίχους και δουλεύει στη διαφήμιση. Επίσης τραβάει βίντεο και φωτογραφίες και δεν ψηφίζει ποτέ στις εκλογές.

Ανδρέας Ζαβιτσάνος
γεννήθηκε στην Αθήνα 120 ημέρες πριν την Ημέρα της Αλλαγής. Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια στον χρόνο, όμως έχει σοβαρά προβλήματα με τον χώρο. Ακόμα προσπαθεί να βρει πώς λύνεται η αντίφαση μορφής-περιεχομένου.

Παναγιώτης Κοτσίρης
Ασχολείται με την φωτογραφία δρόμου τα τελευταία πέντε χρόνια με θέμα το ανθρώπινο στοιχείο μέσα  στο αστικό τοπίο. Θα τον βρείτε σοσιαλμιντιακα στο instagram nma07_ και στην πραγματική ζωή στον δρομο

Απόλλωνας Λιακόπουλος
είναι ξεροκέφαλος, απροσάρμοστος και κολλημένος. Του αρέσουν η ταξική πάλη, το μπάσκετ, μερικά καγκουριλίκια και οι καταχρήσεις (όχι αυτές, οι άλλες).

Μαριάνα Μπίστη
έχει βίο γραφικό

Γωγώ Πονηράκου
εικαστική φωτογράφος. Το έργο της «Μακρόνησος» παρουσιάστηκε στο Aph2019 στην TAF και στην κεντρική έκθεση του Medphoto Festival 2019 στο Ρέθυμνο. Έχει τυπώσει δύο φωτογραφικά zines. Η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο Έξζιτ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις poema.

Σοφία Ροζάκη
εκεί που η μαγεία του φίκου συναντά την ψυχολογία της τενοντίτιδας. www.sofiarozaki.com, www.instagram.com/spiltsoik

Θάλεια Τ.
Παίζει με λέξεις, γραμμές και χρώματα. Θα ‘θελε να λέει ιστορίες για την πόλη. Κατά βάθος είναι τζουκμποξ.

Γεωργία Φώτη
Γεννήθηκε στα Γιάννενα. Ζει, σπουδάζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ενίοτε ζωγραφίζει με λέξεις τις σκέψεις της.

xwriaaa_ta
γεια σας είμαι η χωριάτα! Είμαι η χωριάτα από ένα χωριό της Ηλείας. Ήρθα στην Αθήνα πριν κάποια χρόνια για να μην είμαι χωριάτα, αλλά μετά κατάλαβα ότι καλύτερα να μείνω για πάντα χωριάτα γιατί και η Αθήνα είναι ένα χωριό όπως και οι περισσότεροι Αθηναίοι είναι χωριάτες αλλά το κρύβουν. Φιλάκια πολλά ταγάρια μου!

Μαριλένα Παπαϊωάννου
είναι μοριακή βιολόγος. Επιμελείται και μεταφράζει βιβλία βιολογίας, γράφει δε πεζογραφία. Έχει εκδώσει ένα μυθιστόρημα και μία νουβέλα από τις εκδόσεις Βιβλιοπωλείον της Εστίας.

Βίβιαν Στεργίου
Έχει γράψει μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο Μπλε Υγρό, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις.

Μυρτώ Τσιλιμπουνίδη
Η Μυρτώ είναι κοινωνική ερευνήτρια, φωτογράφος και ιδρυτικό μέλος του Φεμινιστικού Αυτόνομου Κέντρου Έρευνας στην Αθήνα.

Ναταλία Δαμίγου-Παπώτη

μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, από την οποία έφυγε το 2012. Τα τελευταία χρόνια ζει κυρίως στο Λονδίνο και εργάζεται στο Live Art Development Agency. Έχει σερβίρει σε τρεις διαφορετικές χώρες.